Dank voor uw aankoop. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

Alle retourzendingen moeten binnen drie (3) dagen na de aankoopdatum met een poststempel worden verzonden. Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe en ongebruikte staat verkeren, met alle originele labels en labels eraan bevestigd.

RETOURPROCES

Om een ​​artikel te retourneren, kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice info@koopmedicijnonline.com om een ​​Return Merchandise Authorization (RMA)-nummer te verkrijgen. Nadat u een RMA-nummer heeft ontvangen, plaatst u het artikel veilig in de originele verpakking, voegt u uw aankoopbewijs bij en stuurt u uw retourzending naar het volgende adres: 2100 Cherry Ave, Signal Hill, CA 90755, VS.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor alle verzendkosten voor het retourneren. Wij raden u ten zeerste aan om een ​​traceerbare methode te gebruiken om uw retourzending te verzenden.

 

TERUGBETALINGEN

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen en de staat van uw artikel hebben gecontroleerd, zullen wij uw retourzending of ruiling in behandeling nemen. Houd er rekening mee dat er vanaf ontvangst van uw artikel minimaal vijf (5) dagen nodig zijn om uw retourzending of omruiling te verwerken. Wij laten u per e-mail weten wanneer uw retourzending is verwerkt.

 

UITZONDERING

Voor defecte of beschadigde producten kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande klantenservicenummer om een ​​terugbetaling of omruiling te regelen.

X