Tack för ditt köp. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera det till oss för full återbetalning eller byte. Se nedan för mer information om vår returpolicy.

Alla returer måste poststämplas inom tre (3) dagar från köpdatumet. Alla returnerade varor måste vara i nya och oanvända skick, med alla originaletiketter och etiketter bifogade.

RETURPROCESS

För att returnera en vara, vänligen maila kundtjänst info@koopmedicijnonline.com för att få ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorization). Efter att ha mottagit ett RMA-nummer, placera varan säkert i originalförpackningen och inkludera ditt köpbevis och skicka din retur till följande adress: 2100 Cherry Ave, Signal Hill, CA 90755, USA

Observera att du ansvarar för alla returfraktkostnader. Vi rekommenderar starkt att du använder en spårbar metod för att skicka din retur.

 

ÅTERBETALNINGAR

Efter att ha mottagit din retur och kontrollerat skicket på din vara kommer vi att behandla din retur eller byte. Vänta minst fem (5) dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller byte. Vi kommer att meddela dig via e-post när din retur har behandlats.

 

UNDANTAG

För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss på kundtjänstnumret nedan för att ordna en återbetalning eller byte.

X